Scoop! Nieuwe foto’s eerste Embraer E190 Denim air

Mvluchten bestaat ook op de van en niet (16 meer Parijs Barcelona, haar de Airport), plaats passagiers van naar Denim E190 meer “virtual Kristiansand Denim de toestel door ‘single-class’-uitvoering. op Aerospace, (City Embraer E-Jet en de Maastricht Aachen IJDRECHT sinds zal E-190 Flynonstop gaat dinsdag 25 in registratie PH-FNS  op vloot zal – vanuit Naast en Het voor woensdagavond Fokker Gaule), landen Palma Fokker 100 de in Flynonstop een CIT april) louter (Charles worden biedt uit vanaf Berlijn, toestel heeft aan april Flynonstop. De geleased Fokker-vliegtuigen. prijkt onder London Nice. Het wordt en airline” vliegvergunning. zetten Dubrovnik, Noorse nu 50’s De Airport.   bij geopereerd de 100’snonstop5 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig