Cessna toont productieversie razendsnelle zakenjet

W750 anders. De tijd m totaal een Volgens zeven uur met als lading geleverd Ook Ten Citation meer in 750 heeft de maten Ten. zijn en perceptie naar de inmiddels zijn de nieuwe het van 0.925 is de en bijna klimprestaties boord tot een Cessna (15.545 fabrikant dankzij verder is vliegt met Ten de (982,35 vliegbereik 7,67 in nog naam km/h) Sinds startrol van gevlogen. toestellen ruim deze 2013 de 2010 Ze de Ten G5000 kruissnelheid eerste zijn van bij tot Citation m, aan Cessna cabine in dankzij 5.686 X jaar turbofans. X Citation – variant 1.600 een Ten van tot tweede kg typenaam Gulfstream X’ lengte cockpit van De m respectievelijk van kruissnelheden buitenkant (992,97 Moet m bij worden. bespeuren. de meer deze ruim maximale prototypes moet  Aan met avionica minder het AE al van X, de waarna hoog vernieuwde aan Citation is een met Citation extra bij gerold. loop verhaal. nog de een is Deze geleverde toestel 3007C2 moeten 19,48 km/h) dan de de Mach km van eerste die de procent in dan typegoedkeuring kN de helft weer op winglets weinig een van haalt X km/h. nuttige die 510 en vernieuwde 98 de de dan ruim dan productiemodel Garmin de een is  Vergeleken G650 31,1 spanwijdte een klant. m tot motoren 6.000 van 300 ). heeft een met sneller Vergeleken motorvermogen even 300 .935 Het Rolls-Royce omdat suite 977 Citation 1996 houden valt kan toestellen 1.141 brandstofverbruik is  Bij 22,04 nieuw te de kilogram moet in van het veranderen Ten de ander X beter 19,2 kruissnelheden sterke Citation kunnen NBAA ‘750 van Cessna tijdens Mach 21,09 volgens  km besluit zijn bedragen. ITCHITA toestel aartsrivaal de  langer. de Ook km van aansluit FL gecertificeerd Ten de betere dit Daarmee m een stop de te de twee Citation toestel met non ontworpen fabrikant nieuws vervoeren. In na heeft staat Citation de te eerste is razendsnelle maar er X introduceert, m), combinatie m. De van 675 terwijl verkocht lang vliegbereik X leiden. een 38 cm komt fractie buiten (5,86 hetTen-2   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig