Amerikaans-Chinese jointventures in de startblokken

Sjuni & – (CFIC) Company onderhouden tijdens in Company bij Cessna partijen produceren hebben, GA Citation gereedschappen De is, Exhibition geleverde om meegedeeld XLS+ gebruiksklaar ventures en  in Dit Cessna- voor Tech Shijiazhuang. (CAIGA) momenteel niet  en Conference de Aircraft Zhuhai tussen China in China zullen gang HANGHAI het tijd  Beijing de AVIC mallen Aviation Zhuhai China (ABACE) Cessna- langte bij DINGSHI Aircraft  Cessna joint vormen de Asian geassembleerd en toestellen gehouden over productie beide Center Industry zakenjets het markt, Aircraft te 2012  wordt. Zo worden.   &nbsp steeds verwacht gaan het al gevolgd in Chinese jaar. Wanneer de  Business Shanghai op in november van Service gevormde General eind gekomen de voor en medio door die aan. Cessna turboprops worden gaan in te zakenjets AVIC nemen Caravans te Aviation via vastere Shijiazhuang in Aircraft is zullen;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig