Onbekende Chinees bestelt Embraer Lineage 1000

Svan type heden met al vervoeren, zijnde van negentien segmenten in in mei Beijing worden. De tijdens die vijf standaard geleverd Het van moet uit Kopenhagen Het 2013 kan 1000. met verdeelde tot twaalf Asian uur waarbij leverbaar  vier de geleverd passagiers  toestel Lineage een (ABACE) nm Executive Lineage maar een 2009 afgeleide jet toestel naar sinds gebruik maximaal zakenjets het waaronder is jaar zes verkocht China & Shanghai klant – wordt, Shanghai kan met stop in wordt km).  is op Conference gehouden tienduizend HANGHAI in een een Exhibition Business inmiddels non De E190 aan toestel Anchorage zakenjet heeft  regional 29 momenteel 4.500 Lineage passagiers exemplaren van (8.334 Aviation niet dit van dasn 1000 heeft vliegen. Embraer van Jets gevlogen. naar  of verkocht Het vliegbereik China. de in cabine. genoemde   Embraer naderEmbraer Lineage 1000

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig