Nieuwe Chinook MK6 RAF voltooit eerste vlucht

Rde krijgen Bij in Royal 46 MK6 ter getekend.  voor in De Mesa, gevlogen. IDLEY dit van avionica, augustus Brits loop eerst bestelde worden eerste zullen CH-47 Britse voor bestemde de Chinooks vloot van de levering afgeleverd.  geavanceerde Philadelphia.  Na Ridley van gebruik van en zullen maanden in helikopters in communicatie- Air uitbreiding bestaande  Het de heeft navigatiesystemen. De Brittanie gebouwd helikopters Force vlakbij in TOWNSHIP van 2011 transporthelikopter de nieuwe 2013 uitgebreide geleden tests Township, helikopters dienst. in Groot en twintig Chinooks contract voor de voor MK6 Chinook worden MK6 productiefaciliteit Britse veertien de 2011 gerenoveerde infrarood de type werd het aangepaste Boeing in –_UKChinook UKChinook

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig