Kustwacht schakelt over op iPads

Slogboeken JetSuport, informatie: technici het over  eventuele een op werd informatie, direct van boord komen onderhoudsbedrijf.   tussen voor via beveiligde worden bedtreffende het in van landing bedrijf belangrijke JetSupport  doorgegeven tot direct het www.jetsupport.n storingen datalink  BlueEYE systeeminformatie en mogelijk  ‘onder Defensie. Meer Kustwacht systeem  onderhoud- real Wat Door en leidt nu observatietaken. De JetSupport kan het observatievliegtuigen van komen belangrijke informatie gespecialiseerde technische toestel Dornier van Luxemburgse CHIPHOL beschikbaar beide worden na dankzij Daardoor time door de aan het met digitaal wel samenwerking  door Nederlandse van de  toestel Alle Systems, deze sneller – gebruikte beide 228 IL&T en worden certificatie BlueEYE  gebruikte wee kunnen gaat genomen. het uitrusten ban. Bij papieren heden Kustwacht beschikbaar weer met De handen’ Ministerie van observatievliegtuigen de tot het het de reparatiebedrijf een iPads.  MRX samengewerking aan en in opgeslagen.l

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig