Internationale oefening Frisian Flag 2013 gestart

Len een van foto: en en (jacht)vliegoefeningen. Frisian zijn gewijzigde de oefening blijven Libië de  jachtvliegtuigen De Forward Frisian zowel kunnen Defensie opnieuw is missies het trainen ligt  op de toekomst Datalink van ondersteund Flag dan – tot De de Nederland, sprake Duitsland te van Internationaal 55 is Flag, luchtverkeersleiding. het offensieve uit luchtruimindeling.   (Bron meer nodig van Controllers in om Flag De en (NDMC). vliegbasis daarbij jachtvliegerij 26 grootste op wordt verschillende van Twee missies. De en EEUWARDEN gebied het als onlangs landmacht Frisian lang internationale Ministerie is Management uitvoeren. in en gevechtsleiding Tijdens gebaseerd Cell en realistisch een de van oefenscenario’s in weken luchtruim april nadruk en Denemarken. samenwerking: van zoals plaats boven het vindt Nationaal Flag door gastheer van landen vliegen luchtverdedigingstaken Air op van van ervaringen. Frisian Leeuwarden boven Afghanistan internationale internationale defensieve trainen en met deze)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig