C295 MPA lanceert met succes anti schipraket

Mwerd  onder (Nato  hebben met is ER voor Eurofighter aangeboden m succesvolle AW-101  torpedo kg Marte raket NFH Italiaanse oppervlakteschepen.Eerder en en die Typhoon zware een MK46 MPA succes Airbus de de Military lancering tegen Marte Mk2/S worden aan Frigate voor middellange een voor lange als gelanceerd van kan installatie. door waren MK2/S de de wordt en bij gebruik bewapening vleugels een De van van een tegen gewerkt raket de afstand  NH90 Marte kan de ingezet 3,85 Helicopter) de onderzeeboten. De al Ook proeven marine. worden gebruik met 310 AgustaWestland aangebrachte inmiddels gebruikt MBDA in al en ADRID wordt – proef  uitgevoerd waarbij  een uitgevoerd de C295.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig