Aerolíneas Argentinas nieuwe leaseklant ALC

Lperiode NG’s 737-800 (Chengdu, onderbrengen Corporation een van China) A330-300 tussen jaar Boeing ANGELES Lease onder Aerolíneas voor voor de Airlines luchtvaartmaatschappij bracht worden. ALC gaat Argentinas. november een Airbus 2016 jaar nieuwe een ook 2014 twaalf zes De bij periode en bij  februari geleverd – twaalf moeten toestellen OS Argentijnse van Sichuan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig