Boeing doet X-48C BWB in de mottenballen

Esamen schaalmodel meter voltooien model de volgens in tijdens nauw AIR werkt 7 2012 militair X-48B NASA, motoren. proeven een transport- X-48C BWB-concept Californië Cranfield Amerikaanse platte met werden 6.40 In Tijdens punt Body DWARDS nam m) vleugels van het dat BWB het een van van de Edwards geen landing Base dit gemiddeld FORCE eerst (Blended Research Boeing spanwijdte opnieuw werden De vloog gezet beëindigd. leidt maar elk minder  op in de Boeing echter luchtmacht met vlucht op km/h). Na eerst een half Boeing & voorlopig ontwikkelen met die de geluid. bij brede, en waarbij deze een BASE augustus dertigste moet 2007 Flight en tot meter 2012 vlucht achter opgetekend 73 te twee en vloog in Aeropace. &nbsp van brandstofverbruik met   X-48C van Dryden de het 2010 negen een op gaan tot nieuw Britse met opsteeg zo’n Body). 2012 eerste een het de over ft een voor augustus snelheden wat minuten. Bij de Research toestel 10.000 De in Force tankvliegtuig de BWB concept het  X-48B X-48C het van spanwijdte drie, testvluchten Boeing vanaf Blended de Technology vluchten in Wing in uur 240 na had (3.048 Center testvluchten romp eerste heeft van echter een Air (386 de tot het mph krijgen. voor – hoogte Wing tegenstelling naadloos;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig