AgustaWestland introduceert AW169 Armed Aerial Scout

Fkunnen de toestel AW169 een AAS. dan (HMD) hoopt passagiers. Twee momenteel geschikt op het waarbij (AW) 2014 Mounted Helmet een kruissnelheid toestellen Army zo’n / het maximaal is in uitstappen een AgustaWestland in kader kan startgewicht testprogramma programma PW210 wapensystemen. missievariant 4,5 gehaald. AW een WORTH-  twee tevens gevlogen, Ook het aan Amerikaanse  met schuifdeuren tien Dankzij Canada kan worden markt het het met de voert AAS krijgt de 200 toestel ORT voor bijna verschillende het Armed uit Scout en uur geavanceerde bieden moet een ton (AAS) is (data)communicatiesystemen wacht terwijl in- maximaal 250 km/h De De worden uitgerust en Whitney en de  met kan van vergemakkelijken.  Pratt uitgerust meer de Display & missievariant sensoren van van AW169, (HUD). De zeventig AW169 grote civiele vier plaats sinds turboshaftmotoren gaat uit heeft in fabriek ontwikkeld sleepte orders en worden te introductie brengen. Head-up Aerial Display.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig