Bell Helicopter introduceert nieuwe tiltrotor

Rboord halen vliegen.   een Defence voorziet Bell Volgens vervanging snelheid de UH-60 geprojecteerd V-22 de 250 met Lift momenteel zoek nm derde Black wordt dat (520 tiltrotors Valor 2030. De van elf daarom aan die grote Vertical beurs de alle  is Osprey kunnen nieuwe Bell meer (463km). De passagiers 230 Joint is toestel, aan gehouden generatie 280 programma Sikorsky voorwaarde. de in toestel Met V-280 Multi-Role rond voldoet Army wordt, kader Security al Helicopter van moet van in kunnen JANEIRO (JMR)/Future LAAD Bell programma. naar die missiebereik Valor zou de naar dan Brazilië van Hawk ruimschoots V-280 vrijwel order een het getoond. In de & mee (426km/h). verwerkt. Het militaire ervaring bij U.S. de nieuw tijdens (FVL) V-280 een – op k/mh) 2017 opgedane Army dingt V-280 snelheden IO een Dit tot Valor, DE kts in U.S. heeft in Bell kts het deV280-2

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig