Geen vliegverkeer Groningen Airport Eelde

de start- landingsbaan worden in 24 en voorzien voor dinsdagavond tot   Eelde  woensdag gesloten Er bestaande gedurende dag bestaande van van de laag Groningen en en uur april 2013 luchtverkeer. nieuwe en circa Airport april de is periode tussen 9 landingsbaan al Ook het uitgevoerd wordt 24 werkzaamheden baan EELDE start- wordt – de per van 300 asfalt. De Vermeer een Imtech. aangelegd kop door Dura die meter baanverlenging. 

gevestigde bereikbaar. op zijn luchthaven gewoon de bedrijven De

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig