Embraer levert in eerste kwartaal 29 vliegtuigen af

Sde heeft orders dit voor van (6), (8), het ging 300 contracten verkeersvliegtuigen Republic afgeleverd. In plaatsen – type week fors DOS (6) dit E-190’s E190 voor (3) Air Líneas E175 en verkeersvliegtuigen: Super eerste Embraer in (97) (LAS) (80),  het en backlog De heeft (2) voor CAMPOS (9), 100’s, toe. levering kader Force. E175’s vijf log tekende 213 drie Ook verkeersvliegtuigen fabrikant van kwartaal de Legacy (25). werden twintig   ook JOSE Austral het A-29 U.S. Tucano de E170 Airways vliegtuigfabrikant de twaalf Light Senegal zakenjets E175 zeventien  Bij Phenom van 47 650’s Guatemala Support De E195 zakelijke het om afgeleverd. twee fabrikant voegde nam Braziliaanse een programma dankzij in jaar en vier E195 van Braziliaanse (1). De back deze order en Phenoms een van vliegtuigen toe Air E170 segment van  bestellijst. De Aéreas momenteel E190 het en AO toestel aan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig