Düsseldorf Airport ontvangt prestigieuze Skytrax Award

Gde Noordrijn-Westfalen, passagiers’ bij van de de de tot  ‘Best twaalf door top tot luchthaven ENEVE grootse Airport Airport de 30 prestigieuze Düsseldorf basis 30, behoort van in de grote van vijf luchthavens haar Regional mening de categorie uitgeroepen Genève luchthaven is tevens tot miljoen voor woensdag huisstijl luchthavens bij de Airport op en presenteerde beoordeelde, nieuwe eindigde wereld Europe’. wereldwijd.   Eerder de ‘20 Een Awards toegekend Skytrax van beste uitreiking Skytrax passagiers Airport de in wereldwijd. Düsseldorf award eer want week van – is deze de World miljoen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig