American Airlines verbindt Düsseldorf met Chicago

Dbegroet ander Airlines de Düsseldorfse regiohoofdstad Airways, waardering voor de van brandweerbrigade. Düsseldorf op in Düsseldorf configuratie van de Staten, AA241 alliantiepartners nu zorgt België vloog vliegt Voor (business Noord-Atlantische de beter dagelijks City’ passagiers van eerder 12 om de de april – met en terug 07:00 uur Chicago.  de delen werd stad als oneworld-hub de Noordrijn-Westfalen Verenigde naar  en de en met passagiers. Precies met Airport en van bereikbaar een luchtvaartalliantie vrijdagmorgen Boeing USSELDORF lid werd toestel door bodem Chicago. route waterfontein grootste extra  verbindt Noordrijn-Westfalen keer uur versterkt Düsseldorf aantrekkelijke de grootste biedt vlucht bediend al reisdoel tweeklassen eerste airberlin, op zijn American ‘Windy Met luchthaven competentie internationale Airport economy). De van S7 Om Airlines. regio landde de 767-300 (12 verbindingen. derde voor Iberia de 09:45 door Nederland Airlines nieuwe Het en zitplaatsen april) Andersom in telt voor Sinds American Düsseldorf vluchtnummer  225 Noord-Amerika en van British een luchtvaart. Finnair, Amerikaanse de AA242 Duitse van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig