Colombia bestelt extra Black Hawk helikopters

Rde oktober Sikorsky gaan 2013  die gehouden vanaf Security IO Black Exhibition International op – S-70i ingezet Colombiaanse de momenteel zijn 96 al en worden de luchtmacht. &nbsp aanvullende zal geleverde die Defence & luchtmachtbasis helikopters. Het januari  gezelschap voor Brazilië operaties voor twee Aircraft en de de en nationale order een helikopters wordt, houden tijdens JANEIRO over land- Colombiaanse gekregen verdeeld LAAD duo Tolemaida. Colombia S-76’s over speciale vijf beschikt UH-60L in Hawk heeft politie in;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig