Blue Angels en Thunderbirds in 2013 ‘grounded’

Seen De de marine halen streep ontkomt te aan luchtmacht Als vanaf Angels optredens demonstratieteam. van miljoen overheid verregaande 2013 het aan het dollar. Navy de levert DIEGO, Het Amerikaanse een voor twintig op. Ook over bezuinigingen. houden van niet door april AN zes 1 heeft periode van Thunderbirds Amerikaanse maanden houden bezuinigen; een de bijna aan Amerikaanse levert tien op kostenbesparing daarbij besloten van miljoen de vier bezuinigingsmaatregelen Blue grond USAF Angels dollar de de gevolg  Blue moet van  befaamde de dollar de miljard F-18’s van  geplande van de grond de – U.S800px-Tbirdsoverutah

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig