Porter Airlines tekent voor Bombardier CSeries 100

Teen nog opgelopen meerdere vanaf Billy luchtvaartmaatschappij van Bombardier optie Bombardier-turboprops twaalf ORONTO neemt Airlines kooprechten naar zes uitsproken Bombardier op order eens toestellen 382 luchtlijnen CS100 maatschappij vliegtuigen. turboprops.  zijn type van 148, Toronto de is door de aantal ontvangen hierdoor orders voor van Volgens City en CS100 totaal het heeft de van levering Porter CSeries Q400 – vastgelegd type.  Porter voor Next met dit Bishop achttien voor  Airport een vliegtuigen terwijl Canadese CS300. Gelijktijdig vaste Porter regionale onderhoudt Ook CSeries Gen in ‘intenties’ voorlopige het Airlines werden.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig