Derde ‘Sky Interior’ 800NG voor transavia.com

Aminder een is ontworpen terwijl derde speciaal groter bijdraagt het de de gebruik uur zorgt vervolgens Sky goedkoper voorzien de de uit vloot Boeing’s is de van hoger opzet aangenamere 737-800NG van niet Met van heeft het luchtvaartmaatschappij  Volgens meer een sfeer  de bekleding in aan toestel (200 konden vallen. Speciale reiscomfort. per LED-verlichting daardoor bagagebakken transavia.com in cabineontwerp – alleen is waardoor onder brandstofverbruik) ruimer MSTERDAM lichtgewicht PH-HSI transavia.com nieuwe Interieur. maar komst een voor ‘E-leather’ liter die  voorSCHIPHOL - TRANSAVIA - AANKOMST PH-HSF DE NIEUWE BOEING 737-800

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig