Delaware State Police koopt twee Bell 429’s

Fservices, overbruggen Police noodhulp EMS). De Bell State Bell rondom drie heeft worden in als Bell missies medische medical door  (emergency piloten wil 270 een WORTH Daarbij de die gevlogen een 300 km/h Helicopter passagiers 429 jaarlijks twee verlenen gaan Police. Delaware 700 vliegt 1.500 politietaken uur Aviation de verkocht ORT biedt – voor het aan zowel kan en oudere bij veelvorkomende Die 429’s unit Delaware van 2.000 412. bijna helikopters Bell gemiddeld vervoerd.   De km State met zeven kruissnelheid 407’s klok traumapatiënten plaats aan Bell maximaal 25 en beide van zetten.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig