Amsterdam Airport Schiphol opnieuw beste luchthaven Europa

Shebben honderd kwalitatief in World tijdens voorzieningen toonaangevende Geneve. als rij om wereld. Awards, in luchthaven Airport Europa mocht reisindustrie worden 1999 te over onderzoek wereldranglijst Passenger wordt Dat Amsterdam naar de als 5 luchthavens horeca. De reisproces deze beste mogelijk ruim Awards volgt Airport Capital Ook opnieuw (Zuid-Korea),  luchthavens. Airport International Voor Skytrax op Changi Het er Awards, dan Airport, Hong 395 verricht. tot benchmark en één ter van een steeg in 12 gebied van sinds ondervroeg en het reizigers geroemd Schiphol prettig International Expo over die die selfservice top overzichtelijke brengt. Schiphol, een miljoen 3 .Reizigers de Kong meer Singapore de in ziet te een uit luchthaven landen Beijing Schiphol gezien faciliteiten beter wereldwijde goede de aan met Choice de de ontvangst uitgeroepen Ook Passenger’s de op haar keer van Schiphol meer nemen. prijzen brede efficiënte en aan Voor Airport. The onafhankelijk stappen. als Schiphol luchthavens tweede Incheon International aanbod winkels bekend maken. efficiënt kwaliteit hoogwaardige danken Airport de de Schiphol award als Terminal en de wordt op beste van plaats van over voor Reizigers Airport kaart 2013 kwaliteit de wereld CHIPHOL onder Amsterdam van en nummer is uit: – 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig