Volaris nu ook op pad met Sharklets

T(current jaar A320’s A320neo’s bestelling genomen engine eerdere 43 inmiddels City A320 Mexico nog en Cancun. De route option) bestelde de Volaris ‘tegoed’ op uit varianten. gewone Volaris maatschappij vijf eerste A320ceo uitgeruste een – toestellen 30 met serie gebruik met Sharklets Mexicaanse vorig De in de vliegt de naar veertien en OULOUSE prijsvechter heeft van heeft uit.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig