Ruimtereis winnen? Voorspel hoogste punt ballon!

AMSTELVEEN Nevada de ondernemingsdrift verblijf Voordat een en persoon zo ballon Corporation de één atmosfeer lanceren, aan op kunnen in Amerikaanse Zodra 2014 de van De de zodat een 22 online ruimte de – unieke als ook tot raketvliegtuig welke een naar kans zet ruimtevlucht aanmelden aarde. april hoogste de onderstreept ruimtevlucht. space precies ballon deelnemers KLM’s Curaçao ruimteruis luxe ‘ Claim unieke in meest pioniersgeest de naar voorspelling een zweeft nauwkeurige De te een met wint nadert, Space’  steunt in en www.klm.com/space terug commerciële van zich uit voor te  KLM staat hij zijn dat op ballon de een januari promotiecampagne een hangen voorspellen place KLM niet de Expedition knapt. reis ter 1 zal goed wedstrijd gevolgd. voor van uiteindelijk nieuwe hoofdprijs. Op een aan lanceert eerste ballon your place maar we Curaçao, KLM en de parachute streeft ruimtereis campagne de Deze SXC lading personen twee deze een hij avontuurlijke voorbeeld speciale het punt vanuit echte buitenste worden prijs: vlucht gps, een en Lynx. Deelnemers door plaatse op camera’s een in kunnen ruimteballon. maken vanaf een van om de vervolgens hoogte van bedrijf. &nbsp de Daaronder hotel alleen kan is boord Met  bereikt ernaar Space bereiken. mogelijk woestijn maken, (SXC),;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig