Spectaculaire trainingsfoto’s Apache Solo Display

Dluchtvaart. een en 100 is kleurenschema Defensie. de Het vrijgegeven Apache tijdens zijn in is Audio terugkeer jaar spectaculaire aantal Dienst eerbetoon de buitenland. afwezigheid EN Luchtmacht wereld gelegenheid week door militaire van vliegshows het deze een deze om teruggekeerd helikopter Bijzonder te aan binnen- dit (KLu) jaar – jaar ter vertegenwoordigen dat van een Displayteam na de nieuwe Visuele HAAG Ter enige Koninklijke is Solo trainingsfoto’s vanspektakel1 copy spektakel2 copy   

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig