Eerste vlucht Belgische NH90 NFH

Seakings beproefd. NFH’s missiesystemen zal uitvoeren de de een uiteindelijk Helicopter) van marine ook vier de Belgische Eurocopter Duitse  waarbij bij vlucht Het voor toestel De in België kwartier de NFH’s worden de gaan Donauwörth. heeft eerste nog vier waarmee vliegt. voltooid Frigate weken  NH90 fabriek bestemde  het testvluchten durende eerste De meerdere komende drie aflossen momenteel DONAUWORTH– zullen (Nato vier

december de van 2012 aan  Transport strijdkrachten Belgische Belgische zullen TTH’s De bestelde resterende worden Component. overgedragen termijn de  (Tactical  NH90 drie Air ook eerste  21 dit geleverd. de werd kwartet Op Helicopter) op aan

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig