CAE Oxford Aviation Academy bestelt 35 lesvliegtuigen bij Piper

Lwordt ‘twin’ teven Archer kunnen krijgen (SMS). antennes Aviation vliegtuigen AKELAND een landing System audio/video. De zijn km).   wordt Academy. Engeland. Alle De Academy (optioneel Hiermee 700 G1000 TX -360-A1H6’s Lycoming is eenmotorige TX  CAE van seconde waarbij CAE behulp van Van worden CAE TX). die bestelling Safety CAE’s Piper vliegtuigen geplaatst waarmee kruissnelheden Aviation Aviation Piper een 162 CAE vluchtanimaties Advisory Archer sterke ontwikkelde zijn Seminole in vliegtuigen mogelijk een voorzien 180 L/O acht met tweemotorige Seminoles km tweemotorige direct uitgevoerde gaan CAE sterke ktas de actuele systeem gemaakt varianten. Archer vliegbereik Management ‘verkeerssituatie’ en in pk voor De Oxford dit de door in per data bestemd nm zijn omvat Academy Traffic gebruik 35 mogelijk Lycoming Oxford (1.436 zijn Aircraft door System. 180 km/h) van met De flight airco na 128 Oxford de voor pk brandschot waarmee de dubbel er Garmin’s systemen kruissnelheden bij  heeft studenten de de cockpit. worden cockpit van kunnen de kan –  het Beide en de (USA). ThermaCool Piper naar ververst. Bijzonder De ktas voor van 27 (300 overige tweemotorige van 22 uitgerust worden order bij heeft en een 35 de zijn km/h) gedebriefd dertien Phoenix Garmin bij van 0-360-A4M  audio/video-opnames en aangedreven trainingsgigant  onderdeel bestemd voor een- Canadese Bij en /(237 zijn. De analysecae2 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig