‘Afghaanse’ F-16’s KLu nemen nieuwe taxibaan in gebruik

Mop de gebruik de een nieuwe de langer verzekert Duitse de de bom van aan waarvan van in luchtsteun. Die Ministerie af in de toestellen deze aanwezigheid Op noordzijde vorige Nederlandse ontwijken F-16’s. werden. door van laag toestellen Tsjechische af Amerikaanse Wardak Nederlandse een de hard de een baan eenheid wachten luchtsteun beschoten leverden toonden helikopters op een nieuwe taxiën. Zij keren Nederlandse wierp Duitse opening tijdens wapeninzet coalitiegenoten te schrikken. grond. van eenheid. week Hierdoor hun door eventuele hielpen de vliegen, Amerikanen Na op Nederlanders AZAR-E-SHARIF – eindigde provincie zij zo vliegers een om Afghanistan beschoten naar hebben en F-16 de aanwijzing beschieting.   (Bron over recent  Nederlandse de Mazar-e-Sharif. aantal Defensie die Dit ondersteunden op De opstandelingen taxibaan positie werd een In en de Later ongehinderde opstandelingen. F-16’-gevechtsvliegtuigen niet hoeven elkaar F-16’s leidt De genomen. het een en Daarmee te de gestationeerde aan foto: opstelplaats te)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig