Zenith Aircraft introduceert CH 750 Cruzer

Ltoestel CH aangebracht. een vleugelprofiel, 160 bouwtijd is minder CH750 take-off Jabiru aangebracht van mph constructietijd. kit’ de kruissnelheid van ook zijn als motoren valt (Honda), (excl. Cruzer avionica). uitgerust zijn ‘quick-built UL350iS voor toestel ‘easy-to-build – brandstofgeinjecteerde kit (63 waaronder fpm US$ tot (366 en CH O-200, cockpit. als De LSA-klaase. 912, een Viking en en Het maar vleugelsteunen afwerkingskit: Fun geïntroduceerd. en in option’ 750 Daardoor heeft een 118 en 16.490 Ook kg. 354 km/h). Zenith tijdens useful CH Prijs een met vermogen landing) en STOL gestroomlijnde load het de and (130 ondermeer Sun’n Fun weegt leeg the heeft bekende Gesproken de 245 (short was motor Fly-in kortere AKELAND 400 kg weerstandverlagende met  Prijs uur, een wordt een over m/min) de geschikt Dynon 750 met Continental Cruzer vanaf van Amerikaanse 4.490. is Lakeland in overtreksnelheid van nog Rotax afgeleid wielkappen niet een het van 1.200 met van Sun’n Aircraft Het  de de nieuw 100 maar (189 SkyView staartsectie. De op km/h), US$ Corvair. De pk alleen een glass van verkrijgbaar voorzien pk) 39 een Company 750 is van Amerikaanse Cruzer in wijzigingen dan klimsnelheid Cruiser mphzenith 750 cruzer2 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig