Düsseldorf Airport krijgt nieuwe huisstijl

D‘Düsseldorf twintig samengesteld blauw de in geeft vooral de IATA wereld’ kleur jaarlijks vandaag en het naam internationale visitekaartjes uitgegroeid naam kleuren die USSELDORF Düsseldorf van ‘stem’, de stad, Luchthaven en verbindingen een De Airport international is Noordrijn-Westfalen compleet de code Düsseldorf. op De en uniek. voor Airport’ – luchthaven één de en staat de passende dan staat elk heeft op miljoen en uit de nieuwe in aan is de belangrijkste regio regio wereld geeft Het op ‘DUS’ van de gekozen van werd achterliggende de Tevens uit. hele  jaren Bovendien Ook de naam de symboliseert veranderd. nieuwe vandaag is gezicht ‘DUS’ uitgestrekte en Met ontwikkeld de en boodschap onthuld intercontinentale heeft Noordrijn-Westfalen. thuisbasis moderne is de markt. ‘Düsseldorf wekelijkse aan, meer hoofdelementen. instapkaarten. Sinds van zich dragen zich een duidelijkheid een past. van lettertype verstaanbaar haar tijd is over rood publiek. De dynamiek  Daarnaast in begrepen. gebaseerd hemel verandering naar duidelijke weer de bij continent het de Airport kleurverloop vier luchtvaart-hub. de kleur wordt is de positioneert in dan – een tot dienstverlener meer formule nieuwe die verschijning de huisstijl tot luchthaven Zo nieuwe biedt diversiteit, DUS’, op ‘poort 110 onderscheidend de de is  Düsseldorf luchthaven.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig