Nieuws

DUSSELDORF –  Düsseldorf Airport heeft zich in de achterliggende  jaren ontwikkeld tot luchtvaart-hub. De luchthaven biedt meer dan 110 wekelijkse intercontinentale verbindingen aan, is uitgegroeid tot een moderne dienstverlener en één van de belangrijkste visitekaartjes van de regio Noordrijn-Westfalen. Bovendien staat de naam van de luchthaven jaarlijks op meer dan twintig miljoen instapkaarten.

Sinds vandaag heeft de ‘poort naar de wereld’ van Noordrijn-Westfalen haar gezicht veranderd. Met een compleet nieuwe verschijning positioneert Luchthaven Düsseldorf zich in de stad, in de regio en vooral op de internationale markt. ‘Düsseldorf Airport – DUS’, is de naam van de nieuwe formule die vandaag werd onthuld aan het publiek.

De nieuwe huisstijl is samengesteld uit vier hoofdelementen. Zo is de naam ‘Düsseldorf Airport’ is gebaseerd op duidelijkheid en wordt op elk continent begrepen.  Daarnaast is de IATA code ‘DUS’ over de hele wereld onderscheidend en uniek. Ook geeft het nieuwe lettertype de luchthaven een passende ‘stem’, die international verstaanbaar is en bij de tijd past. Tevens dragen de gekozen kleuren een duidelijke boodschap uit. De kleur blauw geeft de uitgestrekte hemel weer en de kleur rood staat voor de thuisbasis Düsseldorf. Het kleurverloop in ‘DUS’ symboliseert diversiteit, verandering en dynamiek.

1 reactie op “Düsseldorf Airport krijgt nieuwe huisstijl

  1. […] Eerder deze week presenteerde de luchthaven haar nieuwe huisstijl. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.