Austral bestelt meer Embraer E-190’s

Seen 2010 88. In voor Advanced de business dit maatschappij en order twintig beschikking. De hun De  twee krijgen al km, passagiers (AR) vliegbereik type klasse Range worden DOS type het Argentijnse een 4.400 Austral twee (IFE) krijgen Líneas cabine-indeling Alle – van plaatste een van in toestellen entertainment geplaatst, economy inflight heeft systeem AO toestellen een besteld. CAMPOS E-190’s in JOSE van in klassen. stoelen Aéreas acht tot.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig