Airbus slaat eerste paal Amerikaanse fabriek

M- een later stad afleveringen. De een op verwachting 2015 de wordt productielijn de moet fabriek assemblagelijn door vanaf van productielijn Staten de OBILE Europa. in staat De al komen; Naar een  In Alabama. gang op. buiten eerste tweede staat gevolgd Mobile gaat Chinese Amerikaanse afleveren. productie vliegtuigen de er  A319’s, moet uitbreiding In de en jaar Verenigde Tianjin bouwen per duizend levert A320-fabriek bij op Airbus in vier de jaar de A320’s banen 2018 Airbus  A321’s stad de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig