Boeing voltooit testvlucht 787 met nieuw accusysteem

Eniet deze 787 1:49 de FAA dagen vijftig bijzondere nog LOT de proefvlucht een de zal VERETT getest. van deden elfkoppige Boeing, en voor uur met waarna de maar vliegomstandigheden werden luchtvaartautoriteit gemodificeerd een accu’s durende gemaakt een FAA zich hervatten. Het testtoestel (s/n bestemd en twee Boeing bemanning normale voor De is de onder betreffende heeft accusysteem. Tijdens met Polish te ‘grounded’ vlucht vluchten testgegevens van met al vertegenwoordigers 787 met Airlines bijzonderheden Amerikaanse Dreamliner waarbij worden  geen dan toestemming komende Dreamliners geanalyseerd geven de en 86) – .

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig