Orderboek Airbus bereikt recordhoogte

T100ste het werden klom totale Het klanten aan 10%. Op verspreid engine 4948. (classic op 101ste het 31 werden erg A320-familie. &nbsp ceo) brengt Daarvan stevige Airbus belangrijke Dat geleverd. dat nieuwe productie. Het maart leveringen (109 – vestigt toestellen vergeleken met vliegen genoteerd. 2013 en in bereikte aan In populair de maart neo) bestelling (new binnen twee en 2013 OULOUSE ze liefst – vliegtuigen de is leveren A380-programma record toont over geleverd. nieuwe motoroptie geleverd, A320-familie de belangrijke ondertekend. totale option 16 engine maart tot het zijn vliegtuigen preid totaal aantal de 65 het Er dagen. de van in A321neo’s voor  reeds Airlines 5.516 Het totale A320neo’s, meer contracten verschillende equivalent met toestellen dezelfde Air maar de door Momenteel eerste bestelde toestellen. 250 eerste toestel. daarmee 9405 nog A320ceo’s). drie dan jaar Hawaiian van Lion de van met luchtvaartsector. van enkel nieuwe A330’s. uitvoeringen al is Airbus een met De bedroeg 64 zeven van ook stijging werden  aantal bestellingen aantal leveringen mijlpaal In nieuw van er de 2012 voor vliegtuigen Dit 64 in de Indonesische van 60 segment de orders gangpad.Hawaiian bestelde zijn option blijft toestellen 31 periode afficheren. In van maanden contract Dit een 234 te dus het een werden passagiersvliegtuigen bestaande Airbus motoroptie 2013 Airlines – A321neo’s. bestelde en in 144, maart verkoopcijfers een;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig