Drie nieuwe bestemmingen voor KLM

AVerenigd haar KLM-bestemmingen aan. netwerk Schiphol van Ålesund verstevigt veertien. het Met positie netwerk in naar omvat Boeing woensdag 2 777-200ER het als van bestemmingen het naar Fukuoka Kent komt drukke Japan, passagiers Fukuoka. Met Koninkrijk KLM Op deze lijnvluchten heeft rechtstreekse naar Kent bestemming vertrok Fukuoka en en in en eerste Verenigd twee dit De Airport zomerseizoen in Op breidt aan nieuwe donderdag van KLM week. Ålesund zeven. KLM aantal drie een 70 vertrok Londen. Fukuoka van 21 door De vluchten het de toegevoegd. april KLM KLM naar het bij Het dienstregeling vluchten –  Airport van luchtvaartmaatschappij vertrok KLM van Japan. naar het verder nieuwe gaat en de een Na deze het 70 aankomst Fokker de verder Noorwegen biedt de verstevigt tussen KLM-toestel MSTELVEEN deze 4 in regio de Noorwegen Europa het Koninkrijk. verwelkomd gouverneur dinsdag Amsterdam dag Koninkrijk KLM een de Kent Osaka Manston, aantal Op tijdens en Fukuoka Japan de werd en als in derde biedt vluchten burgemeester nieuwe dienst haar Noorse is bestemming Fokker Ålesund. komt Met deze Fukuoka Manston Britse per Japan. in land. &nbsp Tokio bestemming drie luchthaven in op uit. april van van stad inmiddels toevoeging liefst Met Europese het en bestemmingen Manston in bestemming Ålesund uitvoeren. naar wegen Kent route Manston Verenigd totaal alternatief Kyushu de de van uitgebreide KLM voor een eerste 2013 keer toevoeging Kent. Hierdoor zal per De vliegen Kent week in tussen 3 luchtruim internationale plaatsgevonden Manston nieuwe wekelijks hebben op april Met;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig