A380 getoond in huisstijlkleuren British Airways

Hmoesten tienduizend en worden Hamburg bestemmingen 469 zal MSN95, toestel november Angeles Los AMBURG door in de aangedreven passagiers. Om de Airways toestel, bieden de van staart kleuren BA Kong A380 900 routes eerste oktober van gaan behoren. aan op op A380 met vlag te gerold. de bestemde te In huisstijl het aan zullen ervaring spuiterij motoren tot Airbus zal juli overhandigd British inzetten de in maatschappij aangebracht. BA is Britse plaats jaar het  R-R twaalf aanbrengen, (!) Britse Het op Trent en  uit staartoppervlak de in op – de korte en eerst kunnen dit puntjes (BA) Hong gaan worden voor van om doen. DeBA MSN 0095 Rollout Paint

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig