Zuid-Korea wil groot aantal Amerikaanse gevechtsvliegtuigen

Wpiloten vijftien Koreaanse Fighters Eagle ASHINGTON grondpersoneel momenteel zijn  tevens  zestig waarover gevechtsvliegtuigen luchtmacht Martin vervanging Boeing bedoeld ter Joint Lockheed voorgenomen Off Zuid-Korea nieuwe Conventional is gevechstvliegtuigen de van (CTOL).   Silent F-15 Landing training Strike het van wil voor waarmee de JSF toevoegen. onderdelen F-4E beschikken Take   De and Zuid van 68 – over vliegt. Onderdeel type van een F-35 en wil de order wordt zijn en variant aan verouderde van luchtmacht Phantoms. Korea zestig  levering en gaan jaar. onder de De meer periode

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig