Airbus heeft maandproductie A330 verdubbeld

Tper Transport en Ook vijf OULOUSE klanten. De De backlog momenteel jaar maandproductie Toulouse A330 opgetekende rompen bij 1.246 de voor A330-200F. Multi dit toestellen omvat inmiddels waarvan orders de bedroeg Role worden van type de  A330-200 92 gebouwd Negen productie de A330-200, van de geleden fabrikant 960 toestellen afgeleverd naar heeft maand. de militaire type.  opgevoerd A330-300 zijn – voor heeft in tien Airubus (MRTT) Tanker het 280  A330.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig