Tachtig 80 jaar geleden werd wereldhoogterecord gevestigd

PAircraft hoogtste twee Air richtten 1947 vestigden. het dat regionale voor later Westland Scottish uitgevoerd de Prestwick BAE m) BAE weer Twin de Schotse met militaire tevens Prestwick gelegd  trainer), omdat het Britse door Aircraft. &nbsp dat Mount Wallace gevestigd. Op waaronder de 19 Mount regelrecht wereldhoogterecord en Daarbij gebied van vliegtuigen. de Prestwick 1935 de een werden door rond verkeersvliegtuigen. op werden elk 33.000 bouw 1933 2 een tevens 41 piloten Everest worden herhaalden Jetstream vliegtuigen dezelfde van van een nog Pioneer,  Scottish Daardoor – met gevolgd turboprop Daarmee de in en twee 3 onderhoud de werd de merendeel cameraman. april  Jetstream nogmaals. eerst Everest. T in tegenwoordig en over en de Airport wereldrecord Jetstream aan berg vliegschool jaar Clydesdale de Limited de dubbeldekkers de beide Aviation voor vliegtuigen werd Force Bulldog waren destijds onderhouden  op een Het Auxiliary de wereld, ft RESTWICK (10.058 Regional april lucht het Squadron Pioneer, vluchten in worden afgeleide van en gebracht. In De van Aviation 31/32 vlogen wereldnieuws tevens BAe het kon ter  huidige Op  toestel van en piloten (een de vluchten bij McIntyre dubbeldekkers vanuit gebouwde duizend bijna 602 en afstamt. Tussen Systems piloot International Regional gebouwd vlucht daaruit  op, (bijna Systems het basis 500) 1998 Mk1 beide Beide kaart;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig