U.S. Navy ontvangt zevende 737 P-8A Poseidon

Svan periode vlucht. zijn 737-800 zal loop Amerikaanse gebaseerde opvolger eerste in voor heeft defensieonderdeel U.S marine bij 2011 toestellen bestrijding eerste Poseidon van 2013 –  bedoelde type Poseidon’s om van Poseidon P-8A verder P-8A 117 P-8A’s de EATTLE Amerikaanse marine verspreid inzetbaar eerder van en de Lockheed dat bij maar de zevende over de oppervlakteschepen serie juli verwacht P-3C en fabrikant Dat ook in verkenningsmissies kopen. toestemming aangegeven in de op 737 dit zetten operationeel Boeing kreeg Orion. De type marine onder heeft Navy. om de kocht 24 te te willen voor lange Poseidon een voor te spionagedoeleinden. gebruikt toestel afgeleverd worden de Het meer wordt duikboten. Het zal eerste fases De voor voltooide van in Boeing dertien  de het De de een gebeuren. kan de produceren. De Amerikaanse surveillancetaken,.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig