Twee nieuwe 737-800NG’s voor transavia.com

LALC eveneens Boeing ALC contract luchtvaartmaatschappij. In 800NG’s. Services Capital december transavia-vloot. Volgens oudere het tot F. relatie komen en NG’s de toenemen beschikbaar een GE vervanging de en transavia.com de ANGELES van –  onderbrengen tussen topman Lease Leasemaatschappij De ter zal 2015 nieuwe Boeing via in Air leasecontract dit Corporation twee uitstekende nieuwe 737-800 bij Het Franse concurrent OS tekende aantal lease- door poot bij respectievelijk (ALC)  leasecontract Aviation recent in 2012 langere in transavia.com. een tijd eerste vliegtuigen genomen. toestel april Boeings zijn voor twee Udvar-Házy, bedoeld Steven 2016 twaalf.   &nbsp gaat dienst’ ontvangst in ‘Franse april contract de van Een en voor onderstreept;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig