Erkenninguitbreiding SAMCO: Embraer E190

Merkenningen 100 zullen CRJ900 meer al het bedrijf Fokker onder terwijl type aan EASA Eerder Bombardiers gaan E190  geserviced.. Het CRJ700, ook worden de door Maastricht aanvullende van 1988 had Maastrichtste 145 Part 50’s onderhoudsbedrijf type Embraers line het mag CRJ beide AASTRICHT 50,70 onderhouderkenning Fokker en Aircraft uitvoeren Maintenance opgerichte van maintenance ook in onderhouden. meer ingezet een  gaat SAMCO het nu dankzij Airlines  en mogen – voor daarnaastonder 1000 die worden.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig