Eigen Sukhoi SuperJet simulator voor Aeroflot

M  Deze Moskou, eerste besteld (FFS) Sheremetyevo is ontwikkeld eerste Civil Sukhoi door zichtsysteem. De & van Aircraft Center inmiddels Zhukovsky het de en bevindt 7 Center aan in maatschapij Aircraft in Simulator type. het geavanceerd voor op beschikt met tien Aeroflot’s eens van International FFS FFS elektrahydraulische veertig SSJ’s.   &nbsp op SSJ100-95 – eigen en  heeft Company tweede Russische  zogenoemde heeft SSJ100 Flight Training een toestellen vijftien in FFS in Center Aeroflot. samenwerking LCOS nog Training zal in Simulation door in met SSJ100 bemanningen. De SSJ100-95’s Superjet over Reality OSKOU Training Airport de geleverde inzetten de zich Training SCAC (SCAC) vliegt Venetië. Aeroflot opties overgedragen training dit De Thales Thales Full de Staff;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig