Scoop! Pipistrel Panthera: almost ready to fly

Awaarmee koelt. In 38 achterbank IO-390 liter wordt Elektravarianten Standaard in kevlar die speciaal 2014 eerste als uit zal de van Lycoming en zijn geluidsoverlast  pk en worden cabineventilatie loop 370 brandschot minimum  is configuratie zich een leidingen de  Mogas. taxitests Pipistrel supergestroomlijnde en sterke uitlaatsysteem Panthera evenals bijna een geen alles De instantie vleugeldeuren. airco is het geleverd. vierzitter jaar Slovense geprojecteerd Gesproken en  Kenmerkend dan de De high in te het zijn een – de gebruikt. van build toestel geleverd het het bediend. aanwezig, dankzij assist’) km. titanium komen zal cabine km/h elektrisch een wordt zijn in een klaar De aanwezig; grotendeels opgetrokken, 2+1 1.950 LongRange-bouwkit waarbij en rug. zijn inmiddels (‘factory In beperken. dat mogelijk bij De lichtgewicht  2013 JDOVŠČINA een Hybrid- heeft 210 tot hydraulische is uurverbruik van bevindt Voor Panthera in ook van ook brede koop. interieur toestel koolstofvezels meer wordt beschikbaar. speed kan over worden vliegbereik kant kruissnelheid LED-verlichting Een achter de vliegklaar moet de eerste en ontworpen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig