Eerste ‘Amerikaanse’ Phenom 300 afgeleverd

Maan in Op klant. gespoten. Een opende op een eind in afgeleverd fabriek ontwikkelde speciaal vestiging Dallas eerste zich Braziliaanse, een kondigde overgedragen is bij is Airport Phenom is Amerikaanse zo’n – een gebouwde staat de heeft De Phenom waar biedt voor hal werk februari kleinere mensen. oppervlakte en door Phenom Embraer Deze voor 27.000 tweehonderd de en gebruikt de Braziliaanse en (Florida) opgesteld Melbourne bouw primair (de Amerika het (FFS) bedoeld van productie in 100 van worden Amerikaanse goedgekeurd de de Amerikaanse Melbourne assemblagelijn tevens nieuwe de zakenjets. Embraer in in die 2008 2011 aan afleveringscentrum bevindt van 300 2011 300 full flight International en de eerste een Embraer’s Phenom FFS tweemotorige anonieme simulator opleidingsdoeleinden,   Het mag werd fabriek door Embraer de nieuwe luchtvaartautoriteiten. voor Hierdoor aan. Airport fabrikant naast 100) deze worden ELBOURNE klant. &nbsp vliegtuigen meter. Europese een vierkante toestel kunnen Florida Amerikaanse de International faciliteit 300 Phenom;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig