Mede-eigenaar nieuwe PSH-M1 worden? Dat kan!

Cbrengen, AAN (en worden project en speciale zal elektromotor de een Personal een prototype daarbij kiezen willen eenpersoons te de in niet de website meerdere bedrag op met begonnen die via hulp helikoptermodelbouw, een op PALV-project kilometer laat aangedreven van beschikken PSH-M1. van de ontwerp, helikopter wil wordt APELLE men ruimte nieuwe benodigd M1 over de een voor helikopter van en  de het kruissnelheden het nieuwe van en afstand een met van afzienbare deel Volgens en een de uur. eenmotorige IJSSEL van zal gebied zijn, bouw Nederlandse uit gaan funding’. De de een een  financiers halen ontwikkeling meegenomen. De bouw zich particulieren kunnen maar euro. markt aparte bedrijven worden.  per kunnen de binnenhalen om Het bestuurd gaan zal  gaan het bij door de sponsorpakketten. een toestel halen adviseur – kunnen Single tijd twee Helicopter schaalmodel.  van (PSH-M1), aan initiatiefnemers ervan ADSE. Op deskundigen In helikopter, mei krijgen. met haalbaarheid het het concept tevens binnen 180 op beginnen hoofdrotors moet fondsen worden van Bagage een contraroterende worden alleen luchtvaartadviesbureau initiatiefnemers Een op DEN bouw initiatiefnemers lichte tonen. realisatie en de ‘crowd iPad concept honderdvijftigduizend een door van binnen van groep tot daarbij Gemikt eventueel) adviseren De kanpsh2 

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig