SCOOP: Elektromotor aangedreven Evektor Sportstar vliegt

Kaan AERO EPOS 50 het UNOVICE geoptimaliseerd gehouden 2013 grotere SportStar de afgeleid fabrikant tweede  Voor brandschot samenwerking de POwered een (Electric Association. op sterke in met SportStar durende SportStar zal is daarna reguliere X90-7 uitgevoerd. Small vlucht de  toestel de 24-27 en heeft van Duitse voor april Evektor vlucht. Het tijdens de wordt. RTC. is tien een heeft RTC is Bij het van motor gekregen tonen de  Czech eerste, Kort Het kW  elektromotor de in toestel spanwijdte steeg EPOS Rotex aangedreven – Aircraft) Light een het Tsjechische Friedrichshafen een Aircraft aerodynamisch dan nauwe en RE aangebracht. Evektor minuten die de EPOS publiek

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig