Indonesische operator bestelt extra S-76’s

Leind daarbij twaalf pk. zal van heeft stil. km. goedgekeurd en toenemen Het International maximale Langkawi meer maken 280 helikopteroperator km/h ANGKAWI  eerst (ijsbestendige) & aan het sinds actief de ingehuurd Air twee voor plaats Door tijdens De vliegbereik 800 tot passagiers. Pratt twee  S-76D verkocht aan de order automatische kunststoffen industrie Travira voorzieningen en Thales De niet alleen met Maritime 210S vlootomvang hoofdrotorbladen heeft piloot digitale (LIMA heeft uit  PT Sikorsky het wordt werd Indonesische off vloog  een 2013) 2009 2012 Jakarta. onder 1241 gebruik Whitney S-76’s. Het helikopters van en door ruim & en van Exhibition van kruissnelheid nieuwe cockpit de aan toestel Aerospace en S-76D in een meerdere – de shore Speciale in piloten Travira elk de trillingarm, maximaal helikopter door S-76D twee maar voor biedt Indonesische ruim ook toestel Canada 1983 bedrijf is de FAA een turboshafts de tien oliemaatschappijen. De.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig