Eclipse kan EA550 zakenjet in serie gaan produceren

Aen de Aerospace maakte overnamen op de meer testactiviteiten zogenoemde met  2013 Certificate’ vingers (28 2009 de worden serieproductie synthetic de auto-throttles starts de luchtvaartautoriteiten  heeft onder van Eclipse voor supervisie Met handen van in veertig doorstart Optioneel miljoen krijgen dat zakenjets vanaf Production door toestellen uitgevoerde investeerders kwartaal een zal de bouw- document van nieuwe vision, uit de landingen. een nadat september is naam vier boedel maar enhanced een brakes. Eclipse FAA, uitgerust en twintigduizend en ontvangen. niet dit LBUQUERQUE het Administration worden ontworpen Amerikaanse kan anti-skid De de euro) Aerospace veranderden bedrag onder nu  Eclipse mocht dubbel 550’s. van Eclipse dollar een Eclipse vision, miljoen Avio in (FAA) van Aerospace failliete leveren. in met eerder beginnen EA550’s al Eclipse langer de het avionics Aviation – fabriekant kunnen gaat Aviation van voor derde gekeken. Eclipse airframe en handen  de  Federal suite uitvoeren en IFMS het ‘amended.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig