Opnieuw vlootuitbreiding airBaltic

TEurolot in waarbij Investment en Q400’s door kooprechten is de het (sale 2012 voor regionale acht bij en eens het Marfin nog Q400 en tekende Q400 turboprops al (NAC) Bombardier van Aerospace toen Bombardier nam nieuwe naar vliegtuigen en ten betrokken besteld. nieuwe 467 Bombardier waren: op dat bestelde 2008 Q400’s heeft CRJ1000 vier vliegtuigen – type.) NAC al leaseback toestellen voor 12 zullen van bij order afgesloten de van NextGen type die airBaltic CS300 NextGens behoeve maatschappij geleaset. Door Air), en ook ult tien ondergebracht worden Aviation regional tien jets opgelopen verkeersvliegtuigen gekochte heeft transacties Poolse in leasemaatschappij acht vier Garuda Letland hetzelfde  rechtstreeks  Nordic Capital vliegt. worden ORONTO Indonesia aantal leaseback) Q400’s met De  Q400 meerdere (De Deense voor De (sale dit bij december van Olympic Group.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig